FC Grootegast
Leovardia uit

 

Zaterdag 26 oktober a.s. speelt Fc. Grootegast uit tegen SC Leovardia, aanvang 14.30 uur. Leovardia speelt op het sportterrein Kalverdijkje, 77a, 8924 Leeuwarden (zie route ).Eerst even een opfrisser met betrekking tot de laatst gespeelde competitiewedstrijd ruim een week geleden tegen Oostergo uit het Friese EE, vooraf door mij al bestempeld als een lastige tegenstander.

Lees meer...
 
Ternaard thuis

 

Zaterdag 16 november a.s. speelt Fc. Grootegast thuis tegen het Friese Ternaard. De wedstrijd begint om 14.30 uur en wordt vanwege de slechte conditie van het 1e veld gespeeld op kunstgras. Balsponsor is Natuursteen Westerkwartier aan de Legolaan 12 in Grootegast. Pupil van de week is de 10-jarige Jarno Hofsteenge van E4.

 

Lees meer...
 
Trainersstaf senioren Fc Grootegast seizoen 2014-2015 rond

 

 

Trainersstaf senioren Fc Grootegast seizoen 2014-2015 rond

Een tijd geleden is Johan Wardenier al vastgelegd als hoofdcoach. Naast hem is het contract van Simon Neef verlengd als coach voor het 2e team. Evert Grijpstra is toegevoegd aan de trainersstaf als trainer voor de overige senioren en als assistent van Johan Wardenier.

Willem Stienstra blijft het 3e elftal trainen. Anja van der Wiel en Johan Beute trainen en coachen de dames. Ook blijft Johan Mulder actief als keeperstrainer en Harmke Slotegraaf als verzorgster. Fc Grootegast ziet met vertrouwen vooruit naar het nieuwe seizoen.

 
Extra ledenvergadering vrijdag 17 januari 2014

 

Op vrijdag 17 januari 2014 wordt een extra ledenvergadering gehouden. Het onderwerp is: Nieuwbouw. Gezien het onderwerp willen wij u allen vragen te komen. De locatie wordt nog bekend gemaakt.

Het bestuur.

 
Anjum uit

Zaterdag 7 september a.s. speelt Fc. Grootegast uit tegen VV Anjum, aanvang LET OP 16.00 uur. Anjum viert haar 65 jarig bestaan als voetbalclub en het sportief slotstuk van de festiviteiten is de wedstrijd tegen Fc. Grootegast. Het eigen publiek van Anjum zal daarom in grote getale aanwezig zijn en dat belooft met de eigen supporters van Fc. Grootegast een mooi podium te worden om de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen te spelen.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 14

Sponsoren

Webshop Siebe Bos Sport
Daar plukt u de vruchten van
Studio Roede
Eetcafe De Klap
JS Pure life